• Welkom bij Top-CMS

  Welkom bij Top-CMS 2.0

  Nog meer ervaring, kennis en liefde voor het werk!

  Wij staan helemaal klaar voor u. Met nieuwe ervaringen en kennis is uw doelstelling onze doelstelling.

 • webwinkel-keuze-pakketten

  Webwinkel Keuze Pakketten

  Voor Magento, OpenCart en Zen-Cart compleet klaar!

  Met een uitgebreide keuze van webwinkel systemen, kunt u binnen 3 dagen een professionele webwinkel online hebben. U kunt een webwinkelpakket kiezen uit één van de drie beste open source varianten.

  Lees meer

 • Responsive-Top-CMS

  De tijd van Responsive design

  Uw webwinkel of website toegankelijk voor alle devices

  We ontkomen er niet meer aan, websites en webwinkels worden veel bekeken op Tablets en Smarthones. Responsive layout betekent dat de website of webwinkel op elk apparaat juist getoond wordt. Wij streven bij iedere site voor een reponsive design, zodat u uw klanten kunt bereiken.

  Lees meer

Software is continu onderhevig aan veranderingen. Vooral als die software gebruikt wordt via het internet. Regelmatig komen er nieuwe updates voor de meeste Content Management Systemen en Webwinkel Systemen. Het is verstandig om deze veiligheidsupdates zo snel mogelijk te installeren.

U kunt voor uw website een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Deze service houdt in dat wij uw website technisch onderhouden en u bij ons terecht kunt bij problemen of wanneer u vragen heeft. Naast het updaten naar nieuwe versies houden wij ook andere technische aspecten van uw website in de gaten zoals veiligheid, snelheid en efficiëntie (snelheid).

Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over veiligheid of gewoon geen tijd heeft, dan kunt u het updaten van uw website(s) of webinkel(s) aan ons overlaten. Bij nieuwe versies of wanneer nodig zullen wij uw website voorzien van een update. Dit kunt u per update beslissen of u kunt een onderhoudscontract bij Top-CMS afsluiten.

Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren op basis van ons uurtarief. Het is daarom vaak een stuk interessanter om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Daarmee betaalt u niet per update, maar gewoon per kwartaal.

U kunt al een onderhoudscontract afsluiten vanaf € 50,00 per website per maand. Bij meerdere websites is korting mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De belangrijkste andere reden is dat we er van uit gaan dat de gebruiker graag met de website wil werken. En als er vragen zijn, dat die die worden beantwoord - snel en vakkundig. Of als er aanpassingen moeten worden gedaan die het kennisnivo iets overstijgen, dat daar direct hulp voor aanwezig is. En dat daar niet iedere keer een factuur voor wordt gestuurd.
In het onderhoudscontract is een vast aantal uren service begroot. Daar gaan we overigens soepel mee om (fair use policy).

Werkzaamheden buiten het servicecontract kosten € 50 per uur.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting.

Wij gebruiken ...

 • Magento
 • OpenCart
 • zen-cart
 • VirtueMart
 • Joomla
 • WordPress
 • ModX
 • Drupal